and now

trauma trauma trauma, i'm just thinking about the first paper i have been sat yesterday. 
possible i will pass that paper. i tak nak blame sape sape, its my fault  okey. but 
i have study,almost every day the whole study week. i'm so regret,frustrated eish eish.
i'm so worried ;( 

that day, i'm still remember, she said >>
i tak kisah kalau my student fail,every sem i will allocate about 20% of my student would fail. i 
follow Singapore, because blah blah blah.. entah lah entah lah huh
lantak lah malas nak fikir, i dah study klu tak pass jugak bukan rezeki i.i will accept it :)
past is past,now i have to think for the next.







nice song, i miss everything about you,can't believe that i still want you.....
saya sayang kamu

life is too short

life is too short, laugh when you can and remember what you have.
day after day,she is grow up


here, missing you

















haaaaaaaaaisshhhhhh



hari hari panas, mmg panas sangat oke
i have spend almost 2 hours to sleep in evening,bangun bangun 

basah bju,,sweaty,,huhu, xbley tahan ase,
malam malam pon panas.
da musim panas agaknya, so i suggest to my sis, pasang aircond lah.
rumah panas sgt,,so dye consider lah,,yes! tapi 
kalau balik shah alam pon panas jugak, dolu dolu tak pon.*sigh*
bley pkai selimut tebal tebal tengah hari, sekarang tengah malam pon
kena pakai short huhuhuhu  eeeemmm,,wat masa skg tak de mood nak study,
jap ag lah..........selalu macam nie,last last xstudy hehehehehe
tgk tv pon xde cite pape,,de astro pon same je,,bosan bosan.
next week final,but tak prepare pape pon,,huhuhu.
xtau nak jawab pe,,hopefully i will pass every single subject 
tak jadi repeaters dah,,:) huhu.
akak da plan nak sambut anniversary,,bestnya kawen,,da booking fligh,
dah booking tickets aku je cuti sem dok umah,,my sis ajak join skali,,no thanks 
xnak disturb hehehe.tak sabar nak cuti sem,,nak tido banyak banyak makan sedap 
mak masak, jadi mam besar kat umah,xyah basuh baju sendiri,,besh besh.
xnak jadi student bley,,? hehe 

Image uploads will be disabled for two hours due to maintenance at 5:00PM PDT Wednesday, Oct. 20thLearn more
baru je ingat nak upload gamba huh!

dush dush dush

there is nothing special,gatai gatai nak celebrate besday dye,hehehe.kan dah penat ;p
wake up in the morning,suddenly i have a plan nak celebrate besday nik !
hehehehe, i start to calculate budget, timing,sape nak jemput. ok set!
 what to serve,sphageti je lah hehe! everything i do, i do for you,cececeh.

after third language class,off to pkns,start survey cake dlu,,
mula mula pergi kedai biasa,emmm,,cam mahal je tak tentu sedap ke tak, 
tambah lg sepuluh ringgit bley dapat secret recipe,terima kaseh secret! 
then pergi secret,nak cari cheese cake jugak,
dye suke kan cheese cake tp malang,,


conversation begin>> klu i order skg bley x siap malam nie.?eh,x bley lah, sorry my dear.
nak pilih pon susah,,huhuhu
emmm,,,so nak x nak i pilih indulgence je,,yg tu je agak sedap.hohohoho
pergi giant,kejar kejar cam da masuk explorace,cari sphageti,prego, bawang, 
daging ramly xnak ayam de satu je yang tggl, agak beransib baek hehehe
tomato,junk food, soft drink i choose coke his favourite hehehe
around 730 baru sampai rumah i change my cloth sembahyang and then masak cepat2, 
alhamdulillah sempat jugak masak.rushing gle.


dah kul 830 kena jumpe kak riesa neh,,besa lah xde transport,so kena cari moto jugak,
naseb de hehehe 930 sure sampai dataran,tengok tengok raja kecik dengan pok rul da de,,set. 
raja besar call byk kali,,sorry oke. atas moto tadi.
nervous gle, nik datang, busy yee,,hehehheeh smile at him, dye bley agak kot.so ayu start, bring the CAKE! chill je 
raja kecik teman,we sang  together ,happy birthday to you,,blah blah.,haha


muka cam x caye je,hohoho. dush dush dush..sian dye kena tipu je rini aha.
we stayed until midnight,,agak lama, tggu sume org datang,sorry sphageti da abes,nnt kte masak banyak banyak lagi oke!
permainan lam kuliah pon start lah,,burger and zzzzZZZZZzz hahahaha
xde bakat lah nak maen game neh, mst org first xpon second kuar hehehe.
xpela,,orang ketegaq je bley maen aha
besh besh besh nampak suma orang happy gelak gelak, great night thee
thanks guys!


these picture,candid punya sorry xclear bukan dslr pon hahaha. i'm craving for it. tahun depan kite beli oke :)


besday cake,indulgence! nik sorry tak de cheese cake lah ~

master mind,nampak perut raja dulu =)



thank guys,,badi bukan disini ahahah



start the game !

sayang saya



burger,kentang, ayam,air

zzzz zzzzz tang,tang tang hee

falcon

saje saje

dah macam waiter je,bukan student law wuek wuek =p



hepy besday sayang


nanti kita belanja awak okey :)

xoxo xoxo

tomorrow never die 
that's true,,everything have been prepared
what the most important thing is present ! 
eeemmmm,just little bit  nervous hohoho
so nak xnak i have too 
quite busy right now,again cutting class,i have three classes
not one, not two but the whole day i cut my class
ibm taxation and the other one is far budget nak study tapi tak jugak
that's normal
i'm just listen to the music, download byk2,besh besh
heaven!
yesterday,just arrived at home,i'm crying
annoying  with people around me,,bley x?
hohoho macam macam pikir 
the first thing that cross my mind to change another class next sem
wow bley ke,?
next, move out to another house,,kat baiduri jugak,,hahaha
last night, i have seen another house, at level 10,pan house
cantik cantik,,bley nengok satu shah alam, icity pon bley nmpk dri baiduri
i'm so excited,but the other way around, i tak nak move out,
banyak sgt kenangan kat umah nie,i can't.
so what i have to do haaa? just stare and thinking the best one for me :)






















over stress hohohoho

today
tomorrow
the day after tomorrow
the next day
i'm not ready yet huhu